Βιβλίο επισκεπτών       english / αγγλικά Όροι   Καλάθι Αγορών
    Modo Mobile - Παιδικα και εφηβικα επιπλα
Η εταιρεία Modo ιδρύθηκε το 1974 με έδρα την Θεσσαλονίκη και αντικείμενο την κατασκευή επίπλων. Από το 1995 εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (έκτασης 1000 τ.μ ) στην Ιωνία Θεσσαλονίκης. Διαθέτουμε μηχανήματα νέας τεχνολογίας, που εγγυώνται κατασκευές άριστης ποιότητας και μοντέρνας τεχνοτροπίας. Η παραγωγική δραστηριότητά μας βασίζεται στη συνεχή έρευνα για τις νέες τάσεις της μόδας όσο αφορά την αισθητική των κατασκευών μας αλλά και τη χρησιμοποίηση νέων υλικών.
Χαρακτηριστικό της εταιρείας μας είναι η δημιουργία της ιδανικής σχέσης που έχουμε αναπτύξει μεταξύ της ποιότητας των προϊόντων μας και των τιμών.
Η εταιρεία Modo, με πολύχρονη πείρα στο χώρο του παιδικού και εφηβικού επίπλου δημιουργεί συλλογές με χαρακτηριστικά την πρωτοπορία και τη λειτουργικότητα, δίνοντας λύσεις στις ανάγκες της μελέτης, του παιχνιδιού και της ξεκούρασης. Σ' έναν τόσο ιδιαίτερο χώρο, όπως είναι το παιδικό δωμάτιο, προτείνουμε λύσεις μοντέρνες αλλά και διαχρονικές, με υψηλά standards πoιότητας αλλά και αισθητικής. Προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της τρυφερής παιδικής ηλικίας.
NEWSLETTER
 
 
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 
ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ STAR
750.00 Ευρώ
από 876.00 Ευρώ

Περισσότερα...
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΜΑΓΙΚΗ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ.

Περισσότερα...
 
ΑΡΧΗ   /   ΕΤΑΙΡΕΙΑ   /   ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ   /   ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ   /   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   ΝΕΑ   /   LINKS   /   ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ   /   ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ   /   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
E-SERVICES
Η ενίσχυση της εταιρίας για την παροχή νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών συγχηματοδοτείται από το Ευρωπαικό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος "Κοινωνία της Πληροφορίας" Γ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 2000-2006
powered by Marinet Ltd. © 2009
Marinet Web design and development